31 decemberDå var vi framme vid 2008 sista dag och frågan är ju hur man summera detta året. Den första tanke och känsla som dyker upp är förnöjd ... jag kan nog sitta här och känna mig ganska så nöjd över hur 2008 blev och vad det hade att erbjuda, även om det kanske inte var det enklaste året i mitt liv, så hade det nog mer att ge än jag kan fatta i nuet. Förnöjd ...


Idag skall jag ge Monika en nyårssittning, inte för att hon behöver det, utan för jag behöver det. Jag har ju inte använt min medialitet medvetet för andras räkning på mycket länge så det kan ju vara skönt att se hur det är fatt med den, man tror ju alltid efter uppehåll att man ska vara lite ringrostig, men det brukar ju för det mesta vara tvärtom, att ens medialitet vuxit utifrån andra saker som hänt inom en och runt en. Ett personligt och andligt växande som även påverkar ens mediala arbete. Kineserna säger, att gräset växer även när man inte tittar på det.


Sittning flöt på bra och i ett lugn ... trots att de säkerligen gjorde det lite extra komplicerat för mig för att jag skull få träna upp kanalen. Men jag tyckte det bara var skoj och gillar ju utmaningar då jag måste ger mer bevis för att min klient skall känna att hon fått det hon behöver för att kunna ta emot den som finns med från andra sida. Det kom några stycke, var av två som jag aldrig länkat ner förut och en som aldrig tidigare varit med i dessa sammanhang. Sen är det ju inte alltid så himla lätt att leverera budskap till ens sambo, men en del lyckades jag nog lämna över bra och en del annat tänker man att det där får någon annan belysa - inte jag. Vi gick sedan ner till Vasa Kyrka och deltog i nyårsbönen, okej trivsamt, men jag tycker nog de är skickligare på att ge en bra och gemytlig stämning i Haga kyrka utifrån de gånger jag varit där.

Nu har vi ätit en lite supé och tänker fortsätta vårt lugna och sköna nyårs firande.


 

Gott nytt år och låt 2009 inbringa det som vi är redo för.


Kram
Hasse